RAPID-STEAUA S-a terminat cu scorul (aflam miercuri)?

Jandarmii analizează cadru cu cadru propriile înregistrări video şi pe cele ale televiziunilor care au filmat momentul în care arbitrul meciului Rapid-Steaua a fost lovit în cap cu o brichetă la derbiul Rapid-Steaua !!!

Un derbi care sa stins din cauza focurilor din inimile suporterilor care au atentat la integritatea acestei femei Deaconu, care a fost lovita in repetate randuri cu obiectul contondent "bricheta" aducatoarea de pomana.In acest mod se castiga cu ajutorul lui Dumnezeu ( spuse sf. Jiji Gura de Aur) care este un luptator al lumini. Oare este corect sa piarda Rapid trei puncte din cauza unei brichete care a fost lansata in domnisoara albitru pe o traictorie suspecata! Oare a fost cu bolta sau a fost sutata?

In calitate de suporter al echipei nationale si comentator de fotbal profesionist si posesor de bricheta, consider ca incidentul a a fost premeditat si de vina ar fi si parintele butelilor Borcea care nu a dorit ca suporterul rapidist/stelist sa achizitioneze o bricheta de dimensiuni mai mari(butelie) pentru a nu fi omorat derbiul in asa maniera cum reies din cele relatate!

Meciul sa terminat cu un neverosimil scor (aflam miercuri) si autori au fost :

in rolul principal : ALBITRUL-fetiza plangacioasa

in rolul secundar:ALBITRUL-daca ferea capul nu ... oprea meciul in rolul negativ: ALBITRUL- sa moara mama mi-a spart capu' in alte rolulri: bricheta -sa ma arde focu, sunt de "Dumnezeu trimis"_- spuse apostolul OIER in rolul brichetei-ALBITRU- nu sa gasit posesorul si de aceea putem spune ca poate fi interpretat de domnul - fetita plancacioasa, (vreau in liga a 9 sa albitrez)

Urmatorul scenariu va fi la urmatorul meci si se va intitula ALBITRU- GREU DE UCIS4 si se va difuza pe toate stadioanele din liga 1 pentru ca nicaieri nu e ca la noi!
Acest reportaj nu este o instigare la revolta si nu se doreste a fi,va rog aprinde-ti o tigare si da-ti mai departe!
PRIETENI STIU DE CE?

Un comentariu:

Multumesc pentru comentariul tau pe ovidiustresu.blogspot.com

Apreciez faptul ca ti-ai rapit cateva clipe din timpul tau pentru a-ti lasa parerea si te astept si pe viitor sa faci acest lucru. De asemenea poti deveni un fan al paginii de facebook/ovidiustresu sau ma poti urmari pe twitter: @ovidiustresu. Multumesc si o zi buna in continuare”