CaNaBiS mai mult decat ALBUM FOTO


Termeni si conditii care trebuiesc respectate
de :http://ovidiustresu.blogspot.com/





















Pentru inceput trebuie sa va spun ca acest site este informativ, aici nu se vind droguri(canabis,marijuana,etc).
Accesand acest site imi asum responsabilitatea si nu voi incrimina propietarii site-ului pentru actiunile mele din urma materialelor citite aici, si nu voi raspandi resursele de pe acest site la nici o alta persoana, si nu voi permite nici unui minor sau a altor persoane care considera aceste informatii ILEGALE. Daca nu aveti peste 18 ani, sau daca in tara in care va aflati este interzis accesul la un astfel de continut,va rugam sa parasiti site-ul imediat.Raspunderea pentru nerespectarea acesor conditii o poarta numai si numai utilizatorii!!!.Am luat la cunostinta regulile la care ma supun accesand acest site.

Ce este Marijuana? Drogul, cunoascut sub forma de marijoana si de alte denumiri ca: iarba, ceai, majoarca, mai poate fi pus deasemenea in mancaruri sau bauturi. Este cel mai frecvent drog ilicit utilizat în lume si mult mai periculos decît crede majoritatea utilizatorilor de droguri. Periculozitatea lui consta in faptul ca a crescut numarul utilizatorilor si a scazut vîrsta la care se începe consumul - este un semnal important de alrma!!! Marijuana variaza in concentratia (taria) sa. depinzand in mare parte de locul unde este cultivata, madul in care e cultivata, modul de preparare si de folosire.
Marijuana se produce din planta numita Canabis Sativa care a fost cultivata pentru proprietatile ei psihoactive cu mai mult de 2700 de ani în urma.Mentionat pentru prima oara in ierbarul chinezesc datat din 2700 i.H, marijuana, mult timp a fost considerata valoroasa pentru analgezic, anestezic, antidepresiv, antibiotic si sedativCanabisul contine mai mult de 400 de substante, dar principalul stimulant al creierului este substanta THC ( delta 9-tetratahydrocannabinol ) Ingredientul activ, tetrahydrocannabinal (THC), este prezent in ambele sexe, atat masculin cat si cel feminin, dar cea mai mare concentratie o are la floarea sexului feminin. Hashish, o forma mult mai puternica a drogului, este facut prin colectarea si uscarea rasinei, si este de aproximativ de opt ori mai puternic ca marijuana fumata in Statele Unite.

De oibicei era folosit in mod exetrn (balsam sau fumat), dar in secolul XIX a inceput sa fie administrat si in mod intern pentru tratarea ganoreii si altor boli.
Efectele cannabisului, la cat de des este fumat, cantitatea care e fumata si modul in care reactioneaza corpul omenesc:
POZITIVE: - dispozitie ridicata - relaxare, reducerea stresului - cresterea starii de creativitate ... vin ideile foarte usor - cresterea aprecierii fata de muzica - cresterea poftei fata de mancare si de bautura - reducerea oboselii musculaturii. Senzatie de binedispunere, cresterea conexiunilor dintre minte si corp - reducerea gretii, raului de mare (folosire in scopuri medicale)
NEUTRE - cresterea apetitului foarte mult - schimbari majore in constiinta - senzatia de oboseala - ochii inrositi (se produc la consumarea anumitor tipuri de cannabis si la fumatori ocazionali) - uscarea gurii - senzatii de blocare a memoriei - dificultate de concentrare pe un anumit subiect - tensiune faciala, a gatului si a gurii (intalnite destul de rar)
NEGATIVE: - rau de mare, greata - transpiratie, astm, probleme de respiratie - intampinearea unor probleme de pierdere a memoriei pe o durata scurta pe perioada efectului, si intr-o perioada de uz frecvent - rectii incetinite, foarte periculos mai ales in timpul conduslui sau in timpul folosirii anumitor masinarii - hipertensiune si agitatie - panica, dureri de cap - confuzii, ametela - stari paranoice din ce in ce mai frecvente - posibilitatea dobandirii dependentei psihologice de cannabis.















La cei care fumeaza in fiecare zi aceste efecte se agraveaza aparand astfel reducerea senzatiei deplacere, dureri de cap, disconfort general, probleme cu somnul si o dorinta de a fuma din ce in ce mai mult.
In multe tari posesia si folosirea cannabisului sunt ILEGALE.
Nicioata sa nu treceti granita atat timp cat aveti in posesia voastra droguri.
Care sunt caracteristicile speciilor de Cannabis ?
Cannabisul are trei specii :
1)Cannabis Indica - Canepa Indiana

2)Cannabis Sativa - sau Marijuana

3)Cannabis Hibrid


Indica - specia este scurta, cu multe frunze, cu multa clorofila si putini pigmenti pentru protectia soarelui - Pentru ca Indica are mai multa clorofila decat Sativa creste si se dezvolta mai repede
Sativa - Specia este mai inalta, se dezvolta mai incet, are mai putina clorofila dar mai multi pigmenti de protectie Pentru ca are clorofila mai putina decat Indica, Sativa se dezvolta mai greu, si are nevoie de mai multa lumina
Hibrid - Sunt plante reiesite din combinatiile speciilor Sativa si Indica.
Care sunt asemanarile din speciile de Cannabis ?
Specia Indica au un efect puternic si relaxant . Este utilizat si in medicina . Sativa are un efect energetic cerebral puternic care stimuleaza creerul, acesta producand halucinatii .
Hibirizii au un efect combinat al speciilor de Cannabis (Indica si Sativa). Efectul fiind diferit de la specie la specie .
Pentru sanatatea voastra va recomand sa nu cosumati sub nici o forma aceste droguri .


MULTUMESC!

8 comentarii:

  1. nothing more...............!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. super tare blogul tau,imi plac foarte mult jocurile. Iti doresc mult succes in continuare si sper ca in curand sa-ti completezi blogul cu cat mai multe lucruri interesante.

    RăspundețiȘtergere
  3. ok e super site-u...da imi poate spune si mie careva cum se prepara rezina de canabis?

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  5. :)) Amonimu cu rezina...:)) chiar crezi ca o sa divulge cnv asemenea lucru..?

    RăspundețiȘtergere
  6. app...daca stii efectele...dc tot zici sa nu se consume? in fiecare zi...1-2 jointuri....si esti perfect....si il recomand la invatat....mareste capacitatea de concentrare:) asa ca ptr cei cu bacu....:) datii drumu

    RăspundețiȘtergere
  7. da spune-ti mai fratilor o data de la inceput pana la sfarsit cum se prepara. vreau si io sa ma apuc de ceva..si pe netu asta numa vrajeli,dar nimic concret

    RăspundețiȘtergere

Multumesc pentru comentariul tau pe ovidiustresu.blogspot.com

Apreciez faptul ca ti-ai rapit cateva clipe din timpul tau pentru a-ti lasa parerea si te astept si pe viitor sa faci acest lucru. De asemenea poti deveni un fan al paginii de facebook/ovidiustresu sau ma poti urmari pe twitter: @ovidiustresu. Multumesc si o zi buna in continuare”