De ce jocurile online atrag oamenii ?

De ce jocurile online atrag oamenii ? Raspunde sondajului : De ce jocurile online atrag oamenii ? de pe Myrochat Forum!
Ce-i determina pe acesti jucatori sa petreaca timp indelungat in fata calculatorului ?
In primul rand fiecare jucator a inceput sa joace din dorinta de a experiment placerea jocului si incet, incet, jucatorul devine atat de atras de acesta, incat ii este tot mai greu sa renunte. Pasiunea isi spune asadar cuvantul.
Placerea de a juca devine atat de mare, incat omul uita masura timpului si petrece ore intregi jucand și ca orice lucru care te pasioneaza, nici nu te oboseste.
Tot ceea ce simti este dorinta de a juca, iar, atunci cand nu face acest lucru, abia asteapta sa se intoarca la masa de joc
In al doilea rand, oamenii sunt atrasi spre jocurile online din dorinta de a castiga. Satisfactia castigului intrece gustul amar al infrangerii, facandu-te sa uiti ca de jocurile la care nu ai fost atat de norocos.
Jocurile online s-au dezvoltat rapid in ultimii ani, gratie utilizarii de cat mai multi oameni a calculatorului si a internetului. Cazinourile au profitat de acest lucru si s-au adaptat la noile conditii, astfel incat, daca in trecut pasionatii de jocuri de noroc erau nevoiti sa strabata distante lungi pana la un cazino. Astazi ai au posibilitatea de a accesa in cateva minute siteul unui cazinou online si sa joace de acasa, din fata calculatorului.
Oricare ar fi motivul care impinge oamenii sa joace, realitatea arata ca tot mai multi oameni sunt atrasi de jocurile online!

Un comentariu:

Multumesc pentru comentariul tau pe ovidiustresu.blogspot.com

Apreciez faptul ca ti-ai rapit cateva clipe din timpul tau pentru a-ti lasa parerea si te astept si pe viitor sa faci acest lucru. De asemenea poti deveni un fan al paginii de facebook/ovidiustresu sau ma poti urmari pe twitter: @ovidiustresu. Multumesc si o zi buna in continuare”