Pentru a reduce stresu

Sunteti stresat, si cautati noi metode pentru a reduce stresu fara a consuma alimente vegetale bogate in omega 3,  ei bine eu nu stiu sa va prescriu o astfel  de metoda gastronomica pentru a va reduce stresul, mai bine consumati ceva ce va confera placere si nu dependenta, ca apoi iarasi o sa deveniti stresat ca nu aveti bani sa va luati doza.
Recomandarea mea ca doctor necalificat si neautorizat este sa ganditi pozitiv chiar daca nu aveti motive cu regimul politic actual, sa nu mai vorbim de cele ce au trecut, ca o sa redevenim pionieri nostalgici sau revolutionari.
Daca nu ati gasit metoda potrivita pentru a va reduce stresul, consultati medicul, nu farmacistul pentru ca ca o aspirina nu stiu ce rezultat ar avea asupra starii dumneavoasta.

Chat Online

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentariul tau pe ovidiustresu.blogspot.com

Apreciez faptul ca ti-ai rapit cateva clipe din timpul tau pentru a-ti lasa parerea si te astept si pe viitor sa faci acest lucru. De asemenea poti deveni un fan al paginii de facebook/ovidiustresu sau ma poti urmari pe twitter: @ovidiustresu. Multumesc si o zi buna in continuare”