Cum sa ne binedispunem

Pentru a avea o stare de fericire si binedispunere in fiecare zi, ne sunt recomandate urmataoarele:
- exercitiile fizice (mersul pe jos,  pentru ca in ziua de azi sa dispui de un harb de masina este foarte dificil de dobandit sau de intretinut.)
- sa ascultam muzica buna (excluse sunt manelele gen  : Au viata mea, Vine politia,  Salam reggaeton etc. )
- o alimentatie echilibrata (doar ciorbele de buruieni : urzica, stevie, spanac , praz si alte specii de buruieni sau consumul de plante etnobotanice)
- somnul de odihna si frumusete (whisky cu diazepam) etc.
Eu unu tind sa ii contrazic pe medici si recomand alte metode pentru a dobandi aceleasi stari de fericire si binedispunere. 
Dar  vorbele doctorului si ale preotului (popa) sunt sfinte, si cine sunt eu sa ii contrazic, sunt un simplu roman care are " glob" ca Geo Becali si putin mai sarac cu vreo 130 de milioane de euro sau mai mult, dar ma tin mandru.
In schimb aceste informatii strict secrete costa 5 lei plus TVA si se elibereaza fara  prescriptie medicala, daca apar manifestari neplacute contactati medicul sau popa. AMIN!
Def  : medicul roman =  persoana acreditata pentru a constata starea unui pacient  moribund si  trimiterea acestuia spre odihna eterna contra cost. (In Slatina nu mai moare nimeni, ma credeti?)
Be Happy!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentariul tau pe ovidiustresu.blogspot.com

Apreciez faptul ca ti-ai rapit cateva clipe din timpul tau pentru a-ti lasa parerea si te astept si pe viitor sa faci acest lucru. De asemenea poti deveni un fan al paginii de facebook/ovidiustresu sau ma poti urmari pe twitter: @ovidiustresu. Multumesc si o zi buna in continuare”