Vodafone Romania lnseaza iPhone 5

Vodafone Romania lanseaza iPhone 5 : Eu vreau un iPhone 5 de la Vodafone! Vodafone Romania lanseaza iPhone 5 si as vrea sa castig un voucher de 750 de euro cu aceasta ocazie fiindca nu sunt deloc pretentios! (Blogal Initiative si Vodafone Romania marcheaza lansarea iPhone 5 in Romania printr-un concurs inedit adresat bloggerilor.)
Acesta ar fi articolul meu de prezentare cu care sper sa rup gura targului! Urati-mi succes ca am nevoie mare!

Eu vreau un iPhone 5 de la Vodafone, tu ce iti doresti? Ai grije ce iti doresti, ca ti se poate intampla, pentru ca VODAFONE Romania LANSEAZA iPhone 5!

vodafone Compania Vodafone vine in intimpinarea noastra cu oferte simple si rapide pentru ca asa suntem obijnuiti inca din Aprilie 1997.
Dar vremurile s-au mai schimbat, iar odata cu ele nevoile si dorintele noastre.
Cand ma gandesc ca in acea perioada visam la cel mai nou telefon cu ecran color si pentru asta stateam la randuri interminabile... pare ireal, nu-i asa?
Dar asa era, imi aduc bine aminte!
  - Acum pot avea noul smartphone iPhone 5 foarte rapid, fara sa stau la cozi interminabile, vorba aceea: "Decat sa vin eu la telefon, mai bine sa vina telefonul la mine!"

Promovarea lansarii iPhone5 in Romania
Eu vreau un iPhone 5 de la Vodafone! " Sper sa fiti la fel de inspirati si sa luati decizii care sa va avantajeze!

Fiindca Myrochat este cea mai vizitata comunitate de chat din Romania, tema acestei saptamani este :

De ce iti doresti de la Vodafone un iPhone 5?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentariul tau pe ovidiustresu.blogspot.com

Apreciez faptul ca ti-ai rapit cateva clipe din timpul tau pentru a-ti lasa parerea si te astept si pe viitor sa faci acest lucru. De asemenea poti deveni un fan al paginii de facebook/ovidiustresu sau ma poti urmari pe twitter: @ovidiustresu. Multumesc si o zi buna in continuare”