Chat gratuit pentru blogul tau

Chat gratuit pentru blogul tau : Odata ce veti avea pe blog cel mai vizitat chat online din Romania va creste garantat numarul de vizitatori. Cum sa faci acest lucru intr-un minut?
Creeaza o pagina pe blog cu titlul Chat Online
Apoi introdu in html scriptul de mai jos si vei avea pe blog o camera de chat cu fete si baieti din Romania gata sa iti cunoasca prietenii.

<embed allowscriptaccess="sameDomain" flashvars="id=130073484&amp;rl=Romanian" name="chat" pluginspage="http://xat.com/update_flash.shtml" quality="high" src="http://www.xatech.com/web_gear/chat/chat.swf" type="application/x-shockwave-flash" align="middle" height="500" width="700">

Pentru a schimba dimensiunile chatului modificati ( height="500" pentru inaltime ) si ( width="700" pentru latime). Ex: (height="600" width="800")
Si asta a fost tot, chat placut!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentariul tau pe ovidiustresu.blogspot.com

Apreciez faptul ca ti-ai rapit cateva clipe din timpul tau pentru a-ti lasa parerea si te astept si pe viitor sa faci acest lucru. De asemenea poti deveni un fan al paginii de facebook/ovidiustresu sau ma poti urmari pe twitter: @ovidiustresu. Multumesc si o zi buna in continuare”