Articole 3 in 1 de pe Myrochat

Articole 3 in 1 de pe Myrochat! Sper sa va placa cele 3 articole de pe Myrochat, asa ca le-am unit intr-un singur articol sa va placa si mai mult.
1. Socilaizeaza pe net.
Socializeaza pe Net cu prietenii tai din Romania.Vino acum si socializeaza pe cel mai vizitat chat online cu fete si baieti dornici sa iti cunoasca personalitatea.

socializeaza pe net
chat online Romanesc2. Chat Pentru Blog.
Chat pentru Blog : Vrei sa ai pe blog cel mai vizitat chat online din Romania, gratuit si sa nu dureze mai mult de un minut?
Pentru cei care isi doresc acest chat garantam ca numarul vizitatorilor va creste considerabil.
Cum sa faceti acest lucru ?

Creati o pagina pe blog cu titlul Chat Online apoi introduceti in html scriptul de mai jos.

Pentru platforma Blogger (blogspot):

<embed allowscriptaccess="sameDomain" flashvars="id=130073484&amp;rl=Romanian" name="chat" pluginspage="http://xat.com/update_flash.shtml" quality="high" src="http://www.xatech.com/web_gear/chat/chat.swf" type="application/x-shockwave-flash" align="middle" height="500" width="700">

Pentru Wordpress: (daca aveti un blog pe platforma wordpress puteti avea chatul myrochat la fel de usor) :

[gigya width="700" height="500" src="http://www.xatech.com/web_gear/chat/chat.swf" quality="high" flashvars="id=130073484&amp;rl=Romanian" align="middle" wmode="tranparent" allowScriptAccess="sameDomain" ]

Pentru a schimba dimensiunile chatului modificati ( height="500" pentru inaltime ) si ( width="700" pentru latime). Ex: (height="600" width="800")
Asta a fost tot, nu ne ramane decat sa va uram chat placut!

3. Vrei sa iti faci Prieteni ?
chat online Romanesc Vrei sa iti faci prieteni? Myrochat este un chat xat unde poti comunica cu toti prietenii din Romania, poti face schimb de id-uri sau poti chiar sa iti gasesti jumatatea.
Totul conteaza sa incerci.
Discutii online pe canal sau chat privat cu femei sau barbati.
Camerele de chat sunt securizate si moderate de echipa noastra de administratori (owneri) si moderatori non stop.
Chat Romantic : Cel mai vizitat chat online cu fete si baieti din Romania! Pe chat romantic asculti cea mai buna muzica si te distrezi alaturi de prieteni intr-un mediu placut. Alegeti Chat Online Romantic, un chat romanesc usor de folosit, un chat ideal pentru distractie, discutii online, dating si dragoste.
Va rugam sa respectati : REGULI SI OBLIGATII PE CHAT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentariul tau pe ovidiustresu.blogspot.com

Apreciez faptul ca ti-ai rapit cateva clipe din timpul tau pentru a-ti lasa parerea si te astept si pe viitor sa faci acest lucru. De asemenea poti deveni un fan al paginii de facebook/ovidiustresu sau ma poti urmari pe twitter: @ovidiustresu. Multumesc si o zi buna in continuare”