Poti sa iti gasesti jumatatea pe internet?

Poti sa iti gasesti jumatatea pe internet? Raspunde Sondajului de pe Myrochat Forum : Poti sa iti gasesti jumatatea pe internet? Acum nu e ciudat sa spui ca ti-ai gasit jumatatea pe Facebook, pe Twitter sau alte retele sociale, in urma unor "like-uri" si comentarii la poze. Flirtul online a devenit obisnuit in randul generatiei tinere, dar si adulte.

Relatiile sunt ca un joc, iar asta presupune ca exista si reguli, mai ales ca vorbim de Internet, unde lucrurile pot scapa uneori de sub control. Dar cum faci asta cand esti pe Internet? Dupa ce i-ai dat un Like se presupune ca mai astepti inca doua zile ca sa il contactezi din nou? Ar fi cam exagerat sa faci asta, insa nu uita ca nici nu trebuie sa exagerezi cu emoticonurile sau cu dezvaluirile despre viata personala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Multumesc pentru comentariul tau pe ovidiustresu.blogspot.com

Apreciez faptul ca ti-ai rapit cateva clipe din timpul tau pentru a-ti lasa parerea si te astept si pe viitor sa faci acest lucru. De asemenea poti deveni un fan al paginii de facebook/ovidiustresu sau ma poti urmari pe twitter: @ovidiustresu. Multumesc si o zi buna in continuare”