Facebook, Twitter, Amazon, eBay, FourSquare, Mozilla, PayPal, Wikimedia şi Google se închid ?

Ipoteză Șoc : Facebook, Twitter, Amazon, eBay, FourSquare, Mozilla, PayPal, Wikimedia şi Google se închid ! Pe 23 Ianuarie s-a putea ca Facebook, Twitter, Amazon, eBay, FourSquare, Mozilla, PayPal, Wikimedia şi Google să-şi suspende serviciile ca forma de protest împotriva unui proiect de lege controversat împotriva pirateriei, dezbătut în Congresul american!
Un proiect de lege american împotriva pirateriei, SOPA (Stop Online Piracy Act) prevede că deţinătorii de copyright vor putea închide website-uri care le-au preluat conţinutul, fără să aibă nevoie de procese, iar acest lucru ar determina motoarele de căutare să de-indexeze anumite site-uri fapt ce i-a determinat pe reprezentatii celor mai mari companii de internet din lume să ia în calcul o formă extremă de protest: Suspendare Serviciilor!

Un comentariu:

Multumesc pentru comentariul tau pe ovidiustresu.blogspot.com

Apreciez faptul ca ti-ai rapit cateva clipe din timpul tau pentru a-ti lasa parerea si te astept si pe viitor sa faci acest lucru. De asemenea poti deveni un fan al paginii de facebook/ovidiustresu sau ma poti urmari pe twitter: @ovidiustresu. Multumesc si o zi buna in continuare”