Facebook si Social Networking

Parerea mea despre Facebook si social networking ! Pai facebook asta este unul dintre site-urile de top de social networking si cu peste 150 de milioane de utilizatori, ca sa nu zic ca este numarul 1 si practic face asta : "Facebook te ajută să comunici şi să faci schimb de informaţii cu alte persoane din viaţa ta"!
Se lauda si ei pentru ca nu mai are cine sa ii laude, iar daca faci aroganta si intrebi un purtator de pampers despre facebook iti raspunde ca are cont pe facebook de cand era la doamna masa in burta!
Bine dracu ca nu avea cont de facebook cand era la taso in o... stiti voi unde!
Probabil ca ati inteles ca Facebook cat si celelalte retele social networking (Google+, Friendster, HI5, Myspace, Netlog, StumbleUpon, Tuenti, Tumblr, Twitter, Linkedin) ne ajuta sa socializam mai usor cu alte persoane ce folosesc aceste retele pentru ca este mai ieftin socializand din fata calculatorului !
Pai decat sa ii cumperi respectivei un bilet la teatru, cinematograf sau o vata pe bat de lemn si sa te balbaii cand ii faci primul compliment despre culoarea ochilor ei ...
Cam atat am avut de spus despre facebook si Social Networking, voi ce parere aveti despre Facebook!

Un comentariu:

Multumesc pentru comentariul tau pe ovidiustresu.blogspot.com

Apreciez faptul ca ti-ai rapit cateva clipe din timpul tau pentru a-ti lasa parerea si te astept si pe viitor sa faci acest lucru. De asemenea poti deveni un fan al paginii de facebook/ovidiustresu sau ma poti urmari pe twitter: @ovidiustresu. Multumesc si o zi buna in continuare”